Saturday, March 24, 2012

PORTRE ÇEKİMİ

Portre çekimleri her zaman sürprizlerle dolu oluyor desek herhalde yanlış olmaz. 
Her nekadar klişe gibi gelse de kulağa,portre çekimleri gerçekten pek çok sürprize gebe.

Hele ki modeliniz bir oyuncuysa...Çekim hem çok eğlenceli hem de umulmadık karelerle sonlanıyor.Normalde 100-120 kare çekip ,içlerinden 20-30 tanesini seçeriz.Oysa dün 350'ye yakın kare çektik.Seçim yaparken de pek çoğundan vazgeçemedik.:))

Toplamda 3 paraflaş , 2 Hensel 800 watt , 1 Hensel 500 watt kullandık.Hensel 500 'ü octabox'la kullandık.1 Hensel 800'ü normal softbox'la kullandık.Diğer Hensel 800'ü ise honeycomb %20 olarak yerleştirdik.
 
Modelimiz hariç stüdyoda üç kişiydik.Yeşim ve eşim Şirin.Yeşim Canon 550D'siyle benimle beraber fotoğraf çekerken,Şirin de kamera arkasında olanları Canon 40D ile an be an görüntüledi ki,blogumuza koyalım:))
 
Çekimi Canon 5D Mark II ile yaptım. Bu makinaya gerçekten bayılıyorum.Hem hafif ,hem güvenilir ,hem de dayanıklı bir makina.Sadece 'RAW' çekiyorum ve eğer gerekirse , 21 megapixel  'kırpmak' için gayet yeterli oluyor.

 Çekimimizi sonlandırdığımız final anı:) Herkes memnun:)


Friday, March 23, 2012

Peperoncino Restaurant

Peperoncino Restaurant(Ankara) için yaptığımız çekimden; Çikolatalı Ravioli.

Thursday, March 22, 2012

DIVAN CUKURHAN OTEL

IMAGO STUDIO'nun bloguna hosgeldiniz!Bu sayfada 'bizim' fotograflarimizi ,nasil calistigimizi,hikayemizi ve bizim hakkimizda merak ettiginiz herseyi bulabilirsiniz!

Amator ya da profesyonel fotografcilarla , teknigimizi ve bilgimizi paylasmaktan mutluluk duyariz.Bu nedenle zaman zaman bir cekimin 'oykusunu' kare kare bu blogda takip edebileceksiniz.

Ayrica sormak istediginiz herseyi sorabilirsiniz de!!!