Wednesday, May 2, 2012

DÜĞÜN MEVSİMİ / WEDDING SEASON

Nihayet Türkiye'de de düğün fotoğraflarını stüdyoda çektirmek tarihe karışıyor. Bundan böyle düğün gününüz; başından sonuna kadar her anıyla bir hikayeye dönüşüyor.Unutmayın: Saçınız bozulup gidecek, gelinliğinizi kaldıracaksınız ve bir daha giymeniz mümkün olmayacak, o gün yaşanan her an o çılgın koşturmacanın içinde kaybolup gidecek...Düğün gününüzü yıllarca unutulmaz kılacak tek şey ise fotoğraflarınız.

Finally 'studio wedding photos' are no longer ' trendy' in Turkey!From now on, your wedding day is a unique story with photos. Don't forget: Your lovely bridal hair will not stay forever, the beautiful wedding dress will be put in a wardrobe and you will not put that on again and all the important moments of that day will be forgotten in time...The only thing will remain and make your wedding 'unforgettable' are the photos. 





Eğer düğün gününzü ; 'düğün çekiminde yılların tecrübesine sahip' bir İtalyan'ın  fotoğraflarıyla ölümsüzleştirmek istiyorsanız , lütfen elinizi çabuk tutun. En az bir ay önceden rezervasyonunuzu yaptırın.

IMAGO STUDIO: +90 312 481 1440.


If you want your wedding day to be 'unforgettable' ,from the eyes of an Italian photographer who has the years of experience in wedding photos, hurry up and reserve at least one month before!

IMAGO STUDIO: +90 312 481 1440.



Daha yüksek video kalitesi için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.

Better Video quality

No comments:

Post a Comment